Voor lekkere frietjes, snacks enbelegde broodjes moet u bij Frituur’t Kattekwaad in Ieper zijn. Modern en uniek kader voor iedereen!

Frituur Ieper:Slechts één adres. Kies voor ons en kies voor kwaliteit, snelheid en profijt!

Frituur IeperBent u op zoek naar een bijzondere eetlocatie voor uw evenement? Met de snacks en belegde broodjes van Frituur’t Kattekwaad kunt u niet missen!

Onze trendy zaak op de markt van Ieper biedt u een uitzonderlijk concept. Het moderne interieur gaat hand in hand met het prachtig oude gebouw, waarvan de structuur bewaard is gebleven. Met meer dan 120 zitplaatsen en een schitterend terras kunt u er gemakkelijk een broodjeslunch of tussendoortje organiseren.

Uitstekende service

De frietjes, snacks en belegde broodjes van onze zaak zijn gegarandeerd vers. Bovendien kunt u zelf de groentjes en sausen kiezen, zodat iedereen tevreden is. Ons vriendelijk personeel uit Ieper helpt u graag verder en garandeert u een snelle service!

Wilt u uw frietjes of broodjes liever afhalen en op een andere locatie consumeren? Geen probleem! Wij werken met plezier op bestelling. U kunt ons telefonisch bereiken, maar ook via mail of het contactformulier op deze website.

Overtuigd van ons kwalitatief aanbod en uniek concept? Vraag dan meteen uw volledig vrijblijvende offerte aan! 

Contacteer ons!
057/77 00 20