Op zoek naar een aangename snackbar met een vers aanbod voor de hele familie? ’t Kattekwaad in Ieper verwent u aan een goedkope prijs!

Onze trendy snackbar en frituur in Ieper biedt u een ruim assortiment aan heerlijk ambachtelijke frietjes en snacks. Open 7/7!

Snackbar IeperAls u eens wat anders wilt dan een alledaagse snack, kom dan naar ons modern frituur in Ieper. Wij bieden u de keuze uit meer dan 100 originele gerechten!

Al onze gerechten zijn gegarandeerd ambachtelijk bereid.Wij bieden u een ruime keuze aan vlees en vis, zoals ribbetjes, strassbourgworst of lekkerbek visfilet. Ook traditionelere snacks (frikandel, loempia, vleeskroket…) behoren tot ons aanbod. Voor unieke hamburgers kunt u tevens terecht bij Ypres burger.

Onze Frituur ‘t Kattekwaad in Ieper is er voor iedereen. Daarom bieden wij u ook heel wat gezonde vegetarische en glutenvrije snacks. Mozarella fingers, bamischijf, groenteburgers, wij hebben het allemaal in huis! Bekijk gerust onze uitgebreide menukaart voor ons volledig assortiment.

Open 7/7

U kunt alle dagen van de week bij ons terecht. Van zondag tot donderdag van 11u-23u, op vrijdag van 11u-0u en zaterdag van 11u-01u. U kunt steeds rekenen op een vlotte service!

Interesse? Contacteer ons dan nu voor bijkomende informatie!

Contacteer ons!
057/77 00 20